24 April 2013

Pre loved chenta qaseh


Salam semua, aku nak jual pre loved tudung dari chenta qaseh ni... kalau ade yg berminat, plz dont be hesitate to contact me yaall!! aku jual balek sebab xpakai sangat pastu nak beli yg lain tapi hubby aku kate xpayah sebab tudung da banyak! haha.. so, jual ni ade la reason nak beli yg lain.. selain tu inner neck time beli tu konon nak melaram tudung lilit bagai at the end pakai tudung instant ja,, ye la ade baby sorang ni x kuase sangat da nak berlilit2 bagai ni... huhu.. tapi serius bagtau korang material die sgt best! sejuk dan lembut... puas ati punye.. korang bole p website diorang, ade banyak lagi collection best2.. http://www.chentaqaseh.com/.

1.MAYAA INSTANT SYRIA


Harga Asal : RM45
Harga Jual: RM30
Condition: 9/10
STATUS:SOLD

2.INNER NECK AQUA BLUE
Harga Asal : RM25
Harga Jual: RM15
Condition: 10/10
Tak pernah pakai ;p


3.INNER NECK WHEAT BROWN

Harga Asal : RM25
Harga Jual: RM15
Condition: 10/10
Whore twice ;p


harga x termasuk pos ye.. betol2 berminat sila wassap atau sms puan nisa - 0175016968. 

Note to chenta qaseh admin: borrow gambar eak, xde kamera mahal nak amik gambar tudung cantik2.. huhu..tq. 

No comments:

Post a Comment

nota buat saya: